Jun 29 2011

langsung tiada idea

Published by at 8:22 am under Uncategorized

Pagi ni tak macam hari2 biasa, terasa diri ini kosong…banyak kerja sebernarnya tapi macam tiada, nak buat apa pun tak pasti..kena ada jadual yang nampaknya…check list kerja..kalau ada mungkin lebih terancang kerjanya..aduh mcamana ye…Ni satu lagi kes..bila dah siap buat postmortem tiba2 ada lagi yang belum clear dengan format..tak tahulah nak guna yang mana satu…mulalah bila kita hantar dia buat2 kata ada format baru..mcamni susahlah..boleh tak ditetpkan satu format sahaja..itu pun susah ke…
Pagi2 ni kalau boleh nak je cari kebahagiaan..aduh tolong..tapi mcam ada je benada yang tak kena…macamana ye…ada pandangan tak!!!!!!!!!

No responses yet

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

/div>