Archive for June, 2011

Jun 29 2011

Program BioFact

Published by under Uncategorized

Kelas 5 Titanium telah berjaya menceriakan kelas dengan nota2 biologi. Program Biofact ini bertujuan untuk meningkatkan penguasaan pelajar dalam biologi dan meningkatkan minat yang mendalam serta memudahkan pelajar mengingat fakta2 biologi.

No responses yet

Jun 29 2011

langsung tiada idea

Published by under Uncategorized

Pagi ni tak macam hari2 biasa, terasa diri ini kosong…banyak kerja sebernarnya tapi macam tiada, nak buat apa pun tak pasti..kena ada jadual yang nampaknya…check list kerja..kalau ada mungkin lebih terancang kerjanya..aduh mcamana ye…Ni satu lagi kes..bila dah siap buat postmortem tiba2 ada lagi yang belum clear dengan format..tak tahulah nak guna yang mana satu…mulalah […]

No responses yet

Jun 27 2011

Tahniah….Tokoh Kepimpinan Sekolah

Published by under Uncategorized

Secara peribadi saya mengagumi kepimpinan Pn Hajah Jamaah bt Hj Taman Pengetua SMSKB…..bukan taksub tapi mengagumi cara beliau mentadbir sekolah…seorang yang mempunyai prinsip dan juga bersifat keibuan…kadang-kadang sukar dijangka idea dan pendekatan yang akan digunakan…cara beliau menangani permasaalahan yang timbul dengan penuh hikmah amat membanggakan.. TAHNIAH….ATAS ANUGERAH YANG DITERIMA…Tokoh Kepimpinan Sekolah sempena Sambutan Hari Guru […]

No responses yet

/div>