Archive for the 'Uncategorized' Category

Oct 28 2011

3 tahun saya di SMSKB

Published by under Uncategorized

SMSKB Sekolah yang banyak mengajar saya erti hidup Sekolah yang banyak mengajar erti guru yang sebenar Sekolah yang penuh emosi tangis dan tawa Sekolah yang tiada tolok bandingnya Sekolah yang tersenyum ikhlas dan senyuman dusta Sekolah yang jatuh dan bangunnya adalah sengsara akhirnya bahagia Sekolah yang akan melangkah jauh dari yang dijangka Sekolah yang juga […]

No responses yet

Jul 14 2011

Teknik menjawab Biologi SPM

Published by under Uncategorized

Guide to Biology Examination Papers

No responses yet

Jul 14 2011

Variation: Use of Biotechnology in Agriculture— Benefits and Risks

Published by under Uncategorized

Use of Biotechnology in Agriculture

No responses yet

Jul 12 2011

Borang PEKA Individu

Published by under Uncategorized

Biology Scoring

No responses yet

Jul 05 2011

tugasan bab 6 : Nutrition

Published by under Uncategorized

bio nutrition experiment  Experiment DCPIP sebagai PEKA… yang lain buat dalam buku laporan amali…

No responses yet

Jun 29 2011

Program BioFact

Published by under Uncategorized

Kelas 5 Titanium telah berjaya menceriakan kelas dengan nota2 biologi. Program Biofact ini bertujuan untuk meningkatkan penguasaan pelajar dalam biologi dan meningkatkan minat yang mendalam serta memudahkan pelajar mengingat fakta2 biologi.

No responses yet

Jun 29 2011

langsung tiada idea

Published by under Uncategorized

Pagi ni tak macam hari2 biasa, terasa diri ini kosong…banyak kerja sebernarnya tapi macam tiada, nak buat apa pun tak pasti..kena ada jadual yang nampaknya…check list kerja..kalau ada mungkin lebih terancang kerjanya..aduh mcamana ye…Ni satu lagi kes..bila dah siap buat postmortem tiba2 ada lagi yang belum clear dengan format..tak tahulah nak guna yang mana satu…mulalah […]

No responses yet

Jun 27 2011

Tahniah….Tokoh Kepimpinan Sekolah

Published by under Uncategorized

Secara peribadi saya mengagumi kepimpinan Pn Hajah Jamaah bt Hj Taman Pengetua SMSKB…..bukan taksub tapi mengagumi cara beliau mentadbir sekolah…seorang yang mempunyai prinsip dan juga bersifat keibuan…kadang-kadang sukar dijangka idea dan pendekatan yang akan digunakan…cara beliau menangani permasaalahan yang timbul dengan penuh hikmah amat membanggakan.. TAHNIAH….ATAS ANUGERAH YANG DITERIMA…Tokoh Kepimpinan Sekolah sempena Sambutan Hari Guru […]

No responses yet

Mar 22 2011

esok pasti tiba…

Published by under Uncategorized

Salam sayang semua pelajar SPM 2010.. Hari ini telah berlalu…count down telah samapi kemuncaknya..Sayang sekali kalau kita tak cukup usaha maka kita mungkin terkandas dan masa tak akan kembali seperti dulu…hari selasa minggu ini tak sama dengan selasa juga minggu lepas. Kita ibarat penulis yang mengarang perjalanan hidup kita sendiri. Setiap hari peristiwa yang berlaku […]

No responses yet

Mar 17 2011

2011…

Published by under Uncategorized

Salam buat semua pelajar baru SMSKB tingkatan 1 dan 4. Selamat Datang ke Sekolah Hebat… Sekolah Hebat hanya untuk yang hebat2 sahaja. Jadi andalah yang terhebat…Saya bersyukur dengan kehadiran semua warga baru SMSKB kerana menjadi pelengkap selepas dua tahun kita beroperasi…Sekolah ku Hebat memang tepat slogan itu… Anak2 pelajar sekalian…walaupun anda semua datang dengan persekitaran […]

No responses yet

Next »

/div>